Diskussion:Internetbank

Från Unix.se, den fria unixresursen.

"Skandinaviska Enskilda Banken (SEB) Enda webbläsare skild från IE som tycks fungera är nya (och säkerligen äldre) versioner av Mozilla (notera att Firefox däremot inte spelar out-of-the-box)"

Innebär detta att det inte skulle fungera i firefox? Isf är det tvärt emot mina erfarenheter. Vad jag har förstått är det enda en som krävs en webbläsare som klarar SSL.

Du tycks iofs ha rätt ang. Firefox. Körde precis i 0.9.1, med default-user-agent-sträng, och det funkade. Rätt förbryllad dock, eftersom det inte funkade för ett par veckor sedan. Vet att jag kollade det därikring eftersom jag böt från Finn till SEB pga. deras BankID. Däremot har jag inte fått det att funka genom att läsaren bara ska stödja SSL. I Opera 7.60 TP 1 fungerar det t.ex. inte för mig oavsett agent-sträng. Diverse GNOME- och KDE-baserade läsare har jag inte testat pga bojkott. Javax 10 november 2004 kl.21.14 (CET)
Okej, jag har bara testat med firefox så det är mycket möjligt att det inte fungerar i så många andra webbläsare, vilket helt klart är mycket synd!
Personliga verktyg